Een opleiding speciaal voor jou gemaakt.

De QA-medewerker die ik heb aangenomen komt net van school af, of heeft ervaring opgedaan in een andere branche. Misschien is iemand binnen het bedrijf doorgestroomd naar QA/QC. Hoe zorg ik ervoor dat de kennis zo snel mogelijk op peil is? 

Liggen er nog uitdagingen op het gebied van risicoanalyses, of zijn er nog veel vragen omtrent interne audits? Is er twijfel over de kennis omtrent de laatste nieuwe normen?

Iedereen heeft een goed inwerkplan nodig om snel en effectief te kunnen functioneren. Na inventarisatie van het huidige kennisniveau zal ik middels een gericht trainings- en begeleidingstraject je bestaande team naar het gewenste niveau tillen.

De QA-medewerker(s) die ik heb aangenomen komt net van school af, of hebben hun ervaring opgedaan in een andere branche. Misschien is iemand binnen het bedrijf doorgestroomd naar QA/QC. Hoe zorg ik ervoor dat de kennis zo snel mogelijk op peil is? 

Liggen er nog uitdagingen op het gebied van risicoanalyses, of zijn er nog veel vragen omtrent interne audits? Is er twijfel over de kennis omtrent de laatste nieuwe normen?

Iedereen heeft een goed inwerkplan nodig om snel en effectief te kunnen functioneren. Na inventarisatie van het huidige kennisniveau zal ik middels een gericht trainings- en begeleidingstraject je bestaande team naar het gewenste niveau tillen.

Interne opleiding

 Nadat mijn project bij Bakkerij Heerschap afliep zou er niemand meer aanwezig zijn om de kwaliteit te waarborgen. Simone toonde veel interesse en inzicht voor het werk, hoewel ze zelf op dat moment nog werkzaam was als facilitair medewerker.
 
Intern heb ik haar binnen een jaar opgeleid tot KAM-medewerker, en heeft ze inmiddels zelfstandig al de eerste audits begeleid.

Trainingen

Middels groepstraining en training on the job kan ik teams meer bewust maken van de vragen en regels die er komen vanuit het kwaliteitsoogpunt.

 Door bijvoorbeeld de collega’s op de vloer te trainen op 5S creëer je een rustigere en overzichtelijkere werkplek, wat leidt tot effectiever en efficiënter werk op de lange termijn. 

Maar ook trainingen over allergenen, etiketbeheersing en HACCP zullen tot kwalitatieve verbeteringen leiden op de werkvloer.

10 daagse cursus

Voor een beginnende QA-medewerker:
– Net van school;
– Omscholing intern in het bedrijf;
– Volledig nieuwe carrière.

Je wil een vliegende start maken, maar de termen zoals IFS, pH, GFSI, PDCA en hordentechnologie zijn je nog niet bekend. 

In een kleine groep worden gedurende 10 sessies de basisbeginselen bijgebracht. 

Stuur een mail voor meer informatie.